1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Sign up for news, events and more!

    You're currently visiting the official DarkRP Forums as a guest. Sign up now to participate in our community and we'll let you know when we have news.

Category doesn't exist?

Discussion in 'DarkRP Modding Questions & Help' started by [GL] Keystirras, Jan 20, 2019.

  1. [GL] Keystirras

    [GL] Keystirras New Member

    Hello everyone! While setting up my server today i started recieving this error:
    Code (Text):
    [ERROR] A runtime error has occurred in "your custom shipments" on line -1.
    The best help I can give you is this:

    The category of "Contender Shipment" ("Sniper Rifle Shipments") does not exist!

    Hints:
        - Make sure the category is created with DarkRP.createCategory.
        - The category name is case sensitive!
        - Categories must be created before DarkRP finished loading.

    The responsibility for the error above lies with (the authors of) one (or more) of these files:
    your custom shipments
    ------- End of Simplerr error -------
     
    I checked my Categories.lua made sure that the category is created, as shown below
    Code (Text):
    DarkRP.createCategory{
        name = "Sniper Rifle Shipments",
        categorises = "shipments",
        startExpanded = true,
        color = Color(0, 0, 0, 255),
        canSee = function(ply) return true end,
        sortOrder = 30
    }
    and here is the shipments.lua part of it
    Code (Text):

    DarkRP.createShipment("Contender Shipment",{
            model = "models/weapons/w_g2_contender.mdl",
            entity = "m9k_contender",
            price = 9000,
            amount = 10,
            seperate = false,
            pricesep = 500,
            noship = false,
            allowed = {TEAM_GUN},
            category = "Sniper Rifle Shipments"
    })
     
    I have used https://fptje.github.io/glualint-web/ and fixed everything that it pointed out (mostly spacing errors) and its still happening. The error only shows on the user side console, i don't see the error in the server console. Any help is appreciated, thanks!
     
    Last edited: Jan 20, 2019
  2. Dr. farts

    Dr. farts New Member

    Is this still an issue?
     

Share This Page