1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Sign up for news, events and more!

    You're currently visiting the official DarkRP Forums as a guest. Sign up now to participate in our community and we'll let you know when we have news.

How do I fix this lua error?

Discussion in 'DarkRP Modding Questions & Help' started by TheOldCatcher 13, Jun 19, 2018.

  1. TheOldCatcher 13

    TheOldCatcher 13 New Member

    Hey Guys, I was adding new addons I just bought and once I put them in I went to bed for the night. The Next morning it was showing a lua error, not just any lua error, It was an error ive never seen before and doesnt tell me much how to fix it. Ive Fixed so many lua errors in the past but Ive cant to be seen to fix this one can you help me Please? Ill leave the code here: Untitled.png

    ERROR] A runtime error has occurred in "gamemodes/darkrp/gamemode/modules/base/sv_gamemode_functions.lua" on line 696.
    The best help I can give you is this:

    DarkRP was unable to introduce player "TheOldCatcher 13" to the game. Expect further errors and shit generally being fucked!

    Hints:
    - This error most likely does not stand on its own, and previous serverside errors have a very good chance of telling you the cause.
    - Note that errors from another addon could cause this. Specifically when they're thrown during 'PlayerInitialSpawn'.
    - This error can also be caused by some other addon returning a value in 'PlayerInitialSpawn', though that is less likely.
    - Errors in your DarkRP configuration (jobs, shipments, etc.) could also cause this. Earlier errors should tell you when this is the case.

    The responsibility for the error above lies with (the authors of) one (or more) of these files:

    ------- End of Simplerr error -------
     
  2. (FPtje) Atheos

    (FPtje) Atheos Main Developer Staff Member

    The error says as much as anyone can say. Look at the first hint, and start looking for that previous error. Either that error exists or one of your addons is actively breaking DarkRP by means of bad coding.
     
  3. TheOldCatcher 13

    TheOldCatcher 13 New Member

    I dont thinks its the addon because the addons just work fine before but if it isnt the addons, how do I find that where the error exist?
     
  4. (FPtje) Atheos

    (FPtje) Atheos Main Developer Staff Member

    Look at the server log.
     
  5. TheOldCatcher 13

    TheOldCatcher 13 New Member

    Alright man, I looked into the logs and Found a certain part that was saying some add on was creating problems, so I deleted it and see if it worked. But there was another problem, some jobs were totally corrupted so I redid the code and Finally its gone!
    --- Double Post Merged, Jun 24, 2018 ---
    Thank you
     
    Last edited: Jun 24, 2018
  6. [IVB] Namek. | kai

    [IVB] Namek. | kai New Member

    Which addon was that cause I got the same problem but every time i restart it gets a mistake again.
     

Share This Page